نظارت و بررسی کیفیت ارائه خدمات سفره‌خانه‌های سنتی بندرعباس

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان به همراه رئیس انجمن واحدهای اقامتی و پذیرایی از سفره‌خانه‌های سنتی شهر بندرعباس بازدید و از نزدیک وضعیت ارائه خدمات این مراکز را بررسی کردند.

به گزارش میراث آریا، هادی معین‌فر هدف از بازدیدهای نظارتی را  ارتقای کیفیت خدمات این مراکز دانست و گفت: در این بازدیدها، بر لزوم رعایت استانداردهای بهداشتی  و ارتقای کیفت خدمات تأکید شد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان  بیان کرد: سفره‌خانه‌های سنتی یکی از جاذبه‌های مهم فرهنگی و گردشگری و این اماکن نه‌تنها برای گردشگران داخلی و خارجی جذابیت دارند، بلکه فرصتی برای معرفی غذاهای سنتی و فرهنگ منطقه به شمار می‌روند.

معین فر افزود: تشدید نظارت از تأسیسات گردشگری استان در راستای فراهم کردن شرایط مطلوب برای استقبال از مسافران نوروزی و ارتقای جایگاه هرمزگان به‌عنوان مقصدی محبوب در صنعت گردشگری کشور در دستور کار این اداره‌کل قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403120700458
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha