به گزارش میراث آریا، هادی معینفر هدف از بازدیدهای نظارتی را ارتقای کیفیت خدمات این مراکز دانست و گفت: در این بازدیدها، بر لزوم رعایت استانداردهای بهداشتی و ارتقای کیفت خدمات تأکید شد.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان بیان کرد: سفرهخانههای سنتی یکی از جاذبههای مهم فرهنگی و گردشگری و این اماکن نهتنها برای گردشگران داخلی و خارجی جذابیت دارند، بلکه فرصتی برای معرفی غذاهای سنتی و فرهنگ منطقه به شمار میروند.
معین فر افزود: تشدید نظارت از تأسیسات گردشگری استان در راستای فراهم کردن شرایط مطلوب برای استقبال از مسافران نوروزی و ارتقای جایگاه هرمزگان بهعنوان مقصدی محبوب در صنعت گردشگری کشور در دستور کار این ادارهکل قرار دارد.
انتهای پیام/
نظر شما